Provillus opreste caderea parului?

septembrie 1, 2009

Provillus este unul dintre tratamentele naturale cele mai cunoscute contra caderii parului. provillus caderea parului barbati Provillus ofera remedii pentru barbati si femei. Varianta  pentru barbati este mai populara, de acceea o vom prezenta pe larg.

Afla daca Provillus este un tratament eficient si cum actioneaza el.

Cum actioneaza Provillus?

Provillus actioneaza impotriva uneia dintre cauzele caderii parului cele mai raspandite la barbati, alopecia androgena. Un hormon masculin, DHT (dihidrotestosteron), pare a fi unul dintre responsabili caderii parului pe masura ce barbatii inainteaza in varsta. DHT este un derivat al testosteronului si se prinde de receptorii foliculului de par. Din cauza sa parul creste din ce in ce mai subtire pana ce foliculul inceteaza cu totul functiunea regenerativa.

Conform producatorului, formula inovatoare Provillus a fost creata sa blocheze DHT si sa introduca in corp principalii nutrienti responsabili pentru prevenirea caderii parului si pentru ajutarea regenerarii lui naturale.

Prezentare si mod de administrare

Provillus recomanda un tratament complet ce consta intr-o solutie cu ingredientul Minoxidil si  pastilele Provillus cu nutrienti. Solutia se administreaza de doua ori pe zi, dimineata si seara, cate o picatura. Se freaca bine parul uscat cu solutia respectiva dupa care se spala mainile. Pastilele se iau cate una pe zi.

Ingredientele Provillus

Ingredientul principal este Minoxidil 5%, cel care inhibeaza DHTul. Alte ingrediente:

Vitamina B6 este una din complexul de vitamine B, solubile in apa. Exista in 3 forme chimice majore: piridoxina, piridoxal, si piridoxamina. Vitamina B6 este esentiala pentru functiile corpului si lipsa ei poate conduce la multe afectiuni printre care si pierderea parului. (1). Este esentiala pentru functiile nervilor, functiile imunitare, digestia proteinelor si producerea de celule rosii. Vitamina B6 promoveaza cresterea parului si previne caderea lui. (2)

Biotina este o alta vitamina din complexul B necesara pentru metabolismul grasimilor si carbohidratilor. Este esentiala pentru o piele sanatoasa, pentru par si unghii si lipsa ei conduce la pierderea parului. (3)

Magneziul, un mineral important, este esential pentru reactiile chimice din corp incluzand energia pentru metabolism, sinteza proteinelor, transmiterea neuromusculara, structura oaselor si cresterea parului. (4)

Zincul este un mineral esential necesar pentru un sistem imunitar sanatos si pentru functionarea buna a enzimelor. Este necesar pentru diviziunea celulelor si foarte important pentru piele, unghii si par. Studiile arata ca zincul cauzeaza o crestere a densitatii parului si inverseaza procesul de cadere a parului. (5,6,7)

Extractul de Saw Palmetto s-a dovedit a reduce DHT-ul si 5 alpha-reductaza. De asemenea blocheaza locurile de pe receptori care sunt necesari de absorbtia DHT. Promoveaza cresterea parului prin blocarea DHT.(8) (9)

Radacina Nettle blocheaza 2 enzime: 5alfa-reductaza care formeaza DHT-ul si enzima aromataza care face estrogenul. Mai are de asemenea o activitate antimicrobiala, antioxidanta, analgezica si anti-ulcer.(10) (11) (12)

Bostanul: extractul de ulei din seminte de bostan a fost indelungat folosit ca supliment pentru par. Are o activitate impotriva testosteronului, deci are potential in prevenirea caderii parului.(13)

Eleuthero. Cunoscut ca Siberian Ginseng, este un membru al familiei gingseng, desi este alta specie decat cele mai populare de gingseng precum Panax. Precum alte gingseng, a fost folosit in mod traditional pentru un par sanatos, pentru a spori rezistenta si a ajuta la redobandirea concentrarii. Extractul scade testosteronul din corp impreuna cu alti hormoni de stres.(14)

Uva-Ursi – extractul are o activitate antimicrobiala.(15) Ierburile neutralizeaza aciditatea din urina, marind volumul de urina eliminata, deci reducand retentia apei ceea ce e pozitiv pentru cresterea parului. (16)(17)

Muira Puama are de asemenea un rol important in energia metabolismului, sinteza proteinelor, transmiterea neuromusculara, structura oaselor si cresterea parului atat pentru barbati cat si pentru femei. Ajuta de asemenea la managementul stresului, stimulatia sistemului nervos, virilitate si sanatate buna in general. (18)(19)(20)(21)

Efecte secundare ale Provillus

Conform producatorului, pot aparea urmatoarele efecte secundare minore, ce nu necesita intreruperea tratamentului:

  • mancarimi, roseata, iritarea scalpului
  • dureri de cap recurente

Efectele secundare grave sunt rare si obliga incetarea tratamentului:

  • reactii alergice – dificultati in respiratie, umflarea buzelor si e fetei
  • dureri in piept
  • ritm cardiac neregulat
  • ameteala
  • lesin
  • inrosirea puternica a pielii

Parerile privind eficienta Provillus sunt impartite, singurul care poate testa functionarea sau nefunctionarea acestui remediu esti tu. Ce parere ai despre acest nou remediu?

Provillus este un tratament eficient contra caderii parului?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

One thought on “Provillus opreste caderea parului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *