ProCapil fiole pentru caderea parului la barbati

ianuarie 4, 2011

Formula de tratament intensiv proCAPIL + plus are un rol important in stimularea regenerarii parului atunci cand bulbul parului este situat într-o stare de anoxie si deficienta nutritionala cauzate de factori catabolici, cum ar fi varsta, stresul, deficiente nutritionale boli, etc. La utilizarea frecventa se observa (vizual sau tactil) o accentuare a caderii parului,slabirea acestuia si in consecinta subtierea lui.

ProCapil-plus hraneste si intareste parul si pielea capului,restabilind mediul propice pentru cresterea parului. Principiul activ al produsului proCAPIL + fiola consta intr-o serie de amino-acizi care fac parte din ciclul Krebs si biotina, vitamina esentiala in sinteza de keratina, din factorul de crestere FCS (sulfurat) – un antioxidant puternic cu actiune specifica de detoxifiere si de regenerare, care sunt esentiale in restaurarea de microcirculatie sangelui la nivelul foliculului de par.
procapil plus caderea parului barbati

Aminoacidul l-ornitina participa activ la sinteza cheratinei.
Toate produsele proCapil-plus sunt concepute pentru a interactiona si a-si intensifica actiunea proprie, generand astfel un tratament local mai complet si mai eficient, coadjuvant in cazul caderii si fragilitatii parului care necesita un ajutor valabil si sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *