ChelStop lotiune – regenereaza parul si opreste caderea lui

octombrie 1, 2013

ChelStop este o lotiune pentru oprirea caderii parului si regenerare. Este un produs natural, bazat pe extracte din plante ( Clematis Vitalba Extract, Calendula Officinalis Extract, Inula Helenium Extract, Betula Alba Extract, Lavandula Angustifolia Extract).

Persoanele care au folosit aceasta lotiune au fost multumite de rezultatele rapide fiind incantate de eficienta prodsului si pretul atragator al acestuia ( aproximativ 14,88 lei ).

Lotiunea Chel stop are o consistenta lichida, un miros puternic de plante medicinale ce dispare dupa o zi.
Cum se foloseste ChelStop ?
Se spala parul cu Sapun moale vegetal; se usuca parul si apoi se maseaza scalpul cu lotiunea Chelstop (1-3 capace). Dupa masaj se acopera capul cu un prosop sau casca la cald pentru aproximatix 30 de minute. Se usuca parul si nu se spala decat dupa 48 ore. Aceasta operatiune se repeta din doua in doua zile. La a patra sedinta oprirea caderii parului este realizata. Pentru intretinere este necesar sa se faca una, doua spalari pe saptamana.

chelstop lotiune caderea paruluiUtilizarea lotiunii ChelStop poate ajuta si la repigmentarea parului.

Pentru rezultate mai bune este recomandata folosirea impreuna cu sapunul moale vegetal. Sapunul moale este realizat din produse naturale , extracte de plante si acizi grasi naturali.

ChelStop este eficient?

Multe persoane au supus ca este eficicienta combinatia intre lotiunea ChelStop si sapunul moale. Acestea ajuta parul sa se regenereze insa unele persoane s-au plans de apatritia matretii sau de uscarea excesiva a scalpului din cauza utilizarii sapunului moale. Printre efectele negative semnalate de utilizarea acestui tratament se numara si uscarea firului de par si patarea tesaturilor cu care intra in contact.  Tu ce parere ai despre acest tratament ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *